• NOVO!

  Ojačajte imuni sistem

  SIRUP IZDANAKA BORA SA DODATKOM ULJA CRNOG KUMINA, DIVLJEG ORIGANA I SEMENA KOPRIVE. CENA 30 DINARA PO KESICI. PORUČITE JOŠ DANAS TELEFONOM

 • Ulje Crnog Kumina

  ZA VAŠE ZDRAVLJE

  Ojačajte imuni sistem, jer on predstavlja odbrambeni mehanizam našeg organizma i najvažniji je za naše zdravlje. Sprečite alergije i viruse prirodnim putem!

  Ulje crnog kumina
 • Ulje Divljeg Origana

  Podiže imunitet

  Ubija bakterije, viruse, gljivice i oslobađa organizam od štetnih slobodnih radikala. Uništite Ešerihiju koli, Kandidu, Streptokoke, Stafilokoke i druge mikroorganizme u usnoj duplji, urinarnom traktu i crevima!

  Ulje divljeg origana

BILJNA ULJA I PROIZVODI OD BILJAKA. Priroda je jedna velika riznica zdravlja i čovek je oduvek težio da tu riznicu iskoristi na najbolji mogući način, praveći razne lekove, meleme, čajeve i preparate. Ljudi sve više pribegavaju prirodnim preparatima i lekovima u želji da ojačaju svoj organizam ili da se izleče od neke bolesti. MONCA XTREME d.o.o. Vam nudi ulja i čajeve vrhunskog kvaliteta, uvezene iz Turske, a koja poseduju potrbne sertifikate, analize i kontrole o bezbednosti i kvaliteta, koje je uradio INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVLJE u Nišu. ONO ŠTO DOLAZI IZ PRIRODE, TREBA LEČITI PRIRODOM (Hipokrat).