Ulje divljeg origana

Ulje divljeg origana

 10 ml. cena: 1390 din. Ubija bakterije, viruse, gljivice i oslobađa organizam od štetnih slobodnih radikala, "Ulje divljeg origana" je prirodna supstanca koja je ekstrahovana iz biljke divljeg origana i jedan je od najmoćnijih prirodnih preparata koje poznaje nauka.

Čudesna biljka koja već vekovima održava zdravima ljude Mediterana, sada je raspoloživa u svome najefikasnijem i najprikladnijem načinu za korišćenje - u formi ulja.

Ulje divljeg origana je riznica minerala: kalcijuma, magnezijuma, cinka, gvožđa, kalijuma, bakra, bora i vitamina C, A, B3. Ulje od origana je 26 puta jače od fenola, sredstva kojim se sterilišu hirurški instrumenti, 42 puta jači antioksidans od jabuke, 12 puta od pomorandže, 5 puta od borovnice. Podiže imunitet i otpornost organizma na alergije.

Ulje divljeg Origana naučno je istražen i dakazano je da je jedan od najsnažnijih i najefikasnijih antibiotika širokog spektra delovanja, može se koristiti spolja i iznutra.

DEJSTVO ULJA DIVLJEG ORIGANA

Antigljivično (Kandida) Antibakterijsko (Ešerihija koli, Stafilokoke, Salmonela...), antibiotičko, antivirusno, antitoksično, antioksidantno, antiparazitsko, dezinfekciono, anti-upalno i analgetsko.

Primenjuje se kod: kao preventiva karcinoma, problema sa disanjem, zubi i desni, upale grla i usta, upale uha, kod glavobolje, migrene, bolovi u mišićima, povrede ligamenata, kod opekotina, posekotina i ogrebotina, uboda, ujeda, lajmske bolesti, perut, saboreje, problema sa kožom (psorijaza, ekcemi, akne, bubuljice) vaši, šuge, kod gljivica noktiju, atletskog stopala, neprijatanog mirisa nogu, bradavice, dekubitisa...

Cena: 1390,00 dinara (u cenu su uračunati troškovi slanja) PORUČI