hide

063 400 451

telefon za informacije

 
Vaša korpa je prazna!

Ulje crnog kumina

 

ULJE CRNOG KUMINA nije lek ili zamena za lekove – Koristi se kao dodatak ishrani i prirodni je preparat za jačanje imuniteta.

Istorija korišćenja ulja crnog kumina započinje još u vreme faraona, ali njegova lekovitost se počinje značajnije istraživati tek pre četrdesetak godina. Od tada, sprovedeno je oko 200 različitih studija koje su otkrile veliki broj bolesti na koje crni kumin deluje povoljno

Semenke imaju idealan hemijski sastav koji čini crni kumin daleko superiornijim od većine ostalih biljaka. One sadrže proteine, ugljenehidrate, zasićene I nezasićene masne kiseline, tiamin, niacin, folnu kiselinu, kalcijum, gvožđe, beta-karoten I mnogo drugih vrednih sastojaka.

Ulje crnog kumina se dobija procesom hladnog ceđenja, ne filtrira se i nije izloženo dodatnom procesiranju i to sve u cilju očuvanja korisnih supstanci sadržanih u semenu. Iz tog razloga preporučujemo lagano mućkanje flaše pre svake upotrebe da bi se talog sačinjen od nefiltriranih delova semena, koji je zbog visokog procenta vlakana vrlo koristan za probavni sistem, pomešao sa uljem.

Zbog svog sastava povoljno utiče na: autoimune bolesti, multiple skleroze, reumatoidni artritis i psorijaza, astma, alergija, hronični umor, povišeni holesterol, šećerna bolest, hemoroidi, proširene vene, visoki krvni pritisak, bakterijske, gljivčne i parazitske infekcije, glavobolje, ekcemi, kožne gljivice, lišajevi, neurodermitis, akne, bronhitis, kašalj, upala pluća, upala sinusa, smanjeni imunitet, bolovi u zglobovima i mišićima, bolovi u želucu I crevima, crevne gljivice, nadutost, proliv, kolike, jetrene bolesti i oštećenja, bubrežni kamenci, nesanica, depresija, slaba cirkulacija, PMS, AIDS, karcinom...

Ojačajte imuni sistem, jer on predstavlja odbrambeni mehanizam našeg organizma i  najvažniji je za naše zdravlje. Jačanjem imunog sistema štitite organizam od virusa, bakterija, gljivica, parazita i ostalih mikroorganizma..

 
 

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama

   

Naša obaveštenja