hide

063 400 451

telefon za informacije

 
Vaša korpa je prazna!

Ulje divljeg origana

Ulje divljeg origana je 100% čisto i nije lek ili zamena za lekove – Koristi se kao dodatak ishrani. Prirodni preparat za jačanje imuniteta. Svi načini korišćenja i doziranja koje se nalaze u ovom uputstvu su isključivo u edukativne svrhe. Odluku o korišćenju i načinu korišćenja ulja divljeg origana prepuštamo isključivo na ličnu odgovornost konzumentima i molimo vas da se pre korišćenja origano ulja posavetujete sa vašim lekarom ili farmaceutom. Sve dole navedeno u tekstu je napisano na osnovu brojnih pisanih zapisa, istraživanja i dugogodišnjih iskustva korisnika origano ulja.

VAŽNO!  Ulje divljeg origana je veoma jako (daleko jače od ulja čili paprike) pa se preporučuje njegovo razblaživanje, mešanjem sa nekim baznim uljem, najbolje sa čistim maslinovim uljem. Meša se u razmeri od 1:1 do 1:5 ,najčešće 1:3 (jedna kap origano i tri kapi maslinovog ulja). Za osetljive delove tela: sluzokoža, napravite mešavinu u razmeri 2-3 kapi na supenu kašiku. Uvek prvo testirajte mešavinu nanevši jednu kap na manje osetljive delove kože.

UPOZORENJA:

- Držati van domašaja dece.

- Čuvati na suvom i tamnom mestu. Ukoliko ulje dođe u dodir sa očima odmah ih dobro isprati vodom.

- Ulje treba držati podalje od očiju i sluzokože kao i od osetljivih delova kože. Ukoliko ulje dođe u dodir sa očima odmah ih dobro isprati vodom. 

- Nikako ne koristiti origano ulje na genitalijama i anusu.

NE PREPORUČUJE SE:

- Trudnice i dojilje ne bi trebalo da uzimaju origano ulje oralno (otežava apsorpciju gvožđa).

- Srčani bolesnici ga mogu uzimati samo uz konsultaciju lekara.

- Ako uzimate više od 3 farmaceutska leka nemojte ga koristiti da ne bi došlo do opterećenja jetre.

- Kod uzimanja sa lekovima za sniženje pritiska može doći do značajnijeg pada pritiska.

IMUNITET - Ojačajte imuni sistem jer on predstavlja odbrambeni mehanizam našeg organizma i najvažniji je za naše zdravlje. Jačanjem imunog sistema štitite organizam od virusa, bakterija, gljivica, parazita i ostalih mikroorganizma. 

 
 

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama

   

Naša obaveštenja